doa cinta nabi daud as

doa cinta nabi daud as

Ayat Kunci Penembusan Alam Ghaib

Posted by pakcikli00 di 30 November 2010membuktikan entri sebelum ini bagi pelawat yang membaca blog saya dan meminta bukti di atas entri sebelumnya.
Dalam entri sebelumnya saya menyatakan bahawa Tok Awang Ngah, penulis novel Siri Berkelahi dengan Syaitan itu mempunyai ayat kunci bagi menembusi alam ghaib secara terawangan+meragasukma. Ayat kunci tersebut dapat kita kesan dalam kebanyakan novel-novelnya. Ayat tersebut ialah:
Allahhu yatawaffal anfusahina mau-tihawallati lamtamut fi-manamiha fayumsikullati qodho ‘alaihalmau-tawayursilul ukhro ila-ajalim musammam, inna fi-zalika la ayatin liqaumin yatafakkarun.
Saya pernah cuba mengesan keberadaan ayat ini dalam AL QURAN sewaktu saya masih bersekolah suatu ketika dahulu. Memang saya menemuinya. Saya terlupa ayat dalam Surah apa. Kalau tidak salah dalam Surah Al Anbiya’ atau Al-An’am. Namun ayat tersebut ada dalam AL QURAN dan tepat sebutannya. Jadi Ayat kunci TAN ialah ayat AL QURAN. Contoh penggunaann ayat kunci tersebut diceritakan oleh TAN dalam novel “Sumpah Perempuan Bersuami Tujuh” halaman 47. Ketika itu TAN merasa dadanya sakit (amat jarang diceritakan TAN mengalami gangguan hingga terlantar sakit seketika-sewaktu saya membaca novel ini pertama kalinya, saya terkejut juga kerana memandangkan TAN ‘sukar ditembusi’ oleh mana-mana gangguan. Dalam novel ini TAN mengalami setelah mengubati satu kes gangguan sehingga menyebabkan TAN terbaring.
Setelah dibaringkan di tempat tidur , saya tolak lidah pada langit-langit. Tiga kali saya tolak lidah hingga langit-langit merasa geli. Kemudian saya memberi isyarat kepada isteri supaya lap dada dengan tuala dibasahkan air panas itu. Sewaktu isteri saya lap dada saya terus sahaja saya berselawat jauh di lubuk hati sampai 100x. Selepas saya membaca Allahuyatawaffal anfusahina…
Lama kelamaan terasa tenang seolah-olah saya berbaring di kawasan pendalaman. Hanya elusan angin sahaja kedengaran di sekliling dengan wapp sejuk yang menusuk. Tetapi angin sejuk itu tidak menganggu saya. Tatkala saya mendengar nama saya diseru segera saya membuka mata memerhati ke arah lelaki berkulit cerah tercegat di hadapan. Dia merenung wajah saya dengan melirik senyum…..
Bagi membaca kisah ini boleh rujuk novel “Sumpah Perempuan Bersuami Tujuh”.
Ayat kunci tersebut bukan dibaca tatkala TAN diserang malah ketika mahu memulakan zikir tatkala menziarahi sanak saudara atau kenala yang menderita sakit yang melarat.
Namun demikian terdapat juga ketikanya TAN tidak membaca ayat kunci tersebut. Dalam novel “Berkelahi Lawan Syaitan” (Lanjutan Dari Siri Berkelahi Dengan Syaitan)muka surat 17,
Kak Upik berpaling ke arah Pak Gumil yang sedang menggenggam dua tangannya. Dia (Kak Upik) tiba-tiba terkejut bila Pak Gumil menepuk tangan. Saya tidak peduli lagi kak Upik di depan saya terlenggok-lenggok. Ketika ini saya terus berzikir hingga terasa seluruh badan menjadi cair seolah-olah debu yang tidak berguna lagi. Saya merasa terhumban jauh ke dalam kebun manggis yang dipenuhi belukar tidak bertebas. Seberkas kayu api tersandar pada….
Dalam novel yang sama pada halaman 154 TAN menceritakan saat merawat anaknya Fitriati yang mengalami gangguan akibat di uji oleh bomoh siluman di Bukit Tinggi, TAN juga tidak menggunakan ayat kunci tersebut. Sebaliknya TAN merenung tajam ke dalam mata anaknya lalu membacakan ayat-ayat AL QURAN sehingga siluman tersebut menyerah kalah (melalui suara Fitriati).
Tidak ada yang perlu saya bimbangkan lagi. Pengalaman semasa di Malaysia amat berguna ketika ini. Saya berdiri dalam bulatan cahaya antara penglihatan alam malakum, alam jibrun dan alam zuk. Saya mencari lembaga hitam berbulu yang ditakuti Fitriati hingga menganggunya. Ketika itu lembaga berkenaan sudah terasak pada tebing jeram, dengan Mamak Bandaro (Tan Sri A Samad Idris)mengancamnya. Dia mengeleng-ngeleng kepala setiap kali cuba mendekatinya tetapi tergalang oleh batu-batu jeram yang besar. Apabila saya memecahkan batu jeram dia tidak dapat lagi bersembunyi dari ancaman MamakBandaro. “Pak Jauhkan orang ini…”lembaga hitam berbulu itu menuding ke arah saya tetapi menunduk tidak berani menatap muka saya. Belum sempat Mamak Bandaro menyahut saya sudah melontarnya ke dalam api menyala di semua kawasan jeram. Jeritnya saja bergema hingga tenggelam dalam api menyala.
Selepas itu, TAN dan Mamak Bandaro kembali ke alam nyata tersandar di rumah.
Contoh di atas hanyalah secebis pengalaman TAN dalam mendepani sebarang gangguan makhluk halus atau ghaib. Gangguan jin/syaitan serta ujian-ujian orang melalui amalan sihir bukanlah suatu dongeng, suatu khuarafat, tahyul dan omong kosong. Malah secara rukyah pun dapat mendeteksi gangguan pada manusia juga secara lainnya. Gangguan tersebut menyebabkan manusia berasa terganggu hidupnya bukan sahaja dari aspek gangguan fikiran dan penampakan gangguan malah juga gangguan jiwa, keluarga berantakan dan tidka dapat bersama juga perubahan tingkah laku yang agresif tanpa dapat dikawal.
Insya Allah jika berkesempatan saya akan menceritakan secara berlapik (tanpa menyertakan maklumat benar, nama, peribadi)bebarapa orang yang saya berikhtiar merawatnya menggunakan gabungan kaedah Al-Quran dan nur bagi membuktikan lagi pernyataan saya itu bukanlah suatu ketaksuban kepada alam mistik. Terutama kepada pembaca blog ini yang juga sahabat saya yang memerli saya dan memandang rendah ikhtiar kita membantu menangani masalah gangguan kasat mata ini.
Apakah lekeh permohonan ini:
A’uzu bikamin hama zatisysyatin wa’ a’uzubika min ab yahdhurun.
Yang Allah ajar kepada Muhammad SAW dalam Al Quran?.
Apakah lekeh peringatan Allah dalam Surah Yassin yang menyatakan betapa syaitan itu musuh yang nyata bagi kita manusia?
Apakah sikap kita terhadap musuh ialah memerli saudara kita yang berkhidtmat membantu masyarakat seagama melawan dan menolak tipudaya dan gangguan musuh yang nyata ini?
Perbuatan memerli ini mengingatkan saya kepada sikap kaum Quraisy yang mengejek-ejek nabi Muhammad SAW ketika menyampaikan wahyu Allah yang bersifat ghaibiah.
Saya bukannya nabi dan rasul tetapi saya menyedari bahawa syaitan dan jin yang jahat menganggu harus ditolak dan dikhtiar untuk melepaskan diri daripada belitan mereka.
Bagi kawan saya yang banyak membaca buku ilmiah dan membaca blog ini saya nasihatkan tafakurlah sedalam-dalamnya. Bukan suruh percaya tetapi sekurang-kurangnya hormatilah saudara seagama yang lain-Belum tentu sejuta ilmu kita tahu dan kita lebih daripada sejuta orang. Hal ini kerana hanya cukup seorang yang lebih tahu satu ilmu yang kita tidak tahu menjadikan kita lebih rendah kedudukan daripadanya dalam bahagian ilmu berkenaan. Cukup menjadikan kita hamba yang tawadhuk dan sentiasa mahu berfikir.Ayat-ayat pendinding dari jin dan syaitan

Posted by pakcikli00 di 30 November 2010

Al-Fatihah 1-7

Al-Baqarah 1-5
Al-Baqarah 102
Al-Baqarah 163-164
Al-Baqarah 255
Al-Baqarah 285-286
Ali-Imran 18-19
Al-A’raf 54-56
Al-A’raf 117-122
Yunus 81-82

Toha 69
AL-Mukminun 115-118
As-Soffat 1-10
Al-Ahqaq 29-32
Ar-Rahman 33-36
Al-Hasyr 21-24
Al-Jin 1-9
Al-Ikhlas
Al-Falaq
An-NasAyat Pelangkah


Bismillahirahmanirahim
Aku duduk dengan duduk,
Aku berdiri dengan mula,
Aku pergi dengan izin Allah,
Aku lenyap dengan izin Muhammadur Rasulullah,
Aku Ghaib dalam kalimah La ilaha illa Allah.Doa dan ayat melembutkan hati isteri untuk bermaduIstighfar – 1 kali.
Dua kalimah syahadah – 1 kali
Surah Al-Fatihah – 1 kali
Tasbih Nabi Yunus – 1 kali ( لَا إِلَهَ إٍلاّْ أنت سبحنك إنى كنت من الظالمين )
Surah Al-Ikhlas – 1 Kali
Tasbih Nabi Yunus – 1 kali
Surah Al-Falaq – 1 kali
Tasbih Nabi Yunus – 1 kali
Surah An-Naas – 3 kali
Tasbih Nabi Yunus – 1 kali
Ayat Kursi – 1 kali dan diulang pada ( ولا يؤده حفظهما ) 7 kali.
Tasbih Nabi Yunus – 1 kali
Surah Yasin ayat 1-9 dan diulang sebanyak 7 kali pada ayat yang ke 8 dan 9.
Tasbih Nabi Yunus – 1 kali
Bismillah tujuh – 1 kali.

بسم الله الرحمن الرحيم
· بسم الله السميع البصير الذي ليس كمثله شئ وهو بكل شئ عليم
· بسم الله الخلاَق العليم الذي ليس كمثله شئ وهو الفتاح العليم
· بسم الله الذي ليس كمثله شئ وهو العليم الخبير
· بسم الله الذي ليس كمثله شئ وهو العليم القدير
· بسم الله العزيز الكريم الذي ليس كمثله شئ وهو العزيز الكريم
· بسم الله الغفور الرحيم الذي ليس كمثله شئ وهو الغفور الرحيم
Tasbih Nabi Yunus – 1 kali
Doa – 1 kali
ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين وجعلنا للمتقين إماما
“ Darah, daging, tulang, jantung, hati…….(nama orang yang didoakan) bin/binti……..(ibu)”
“ Ya Allah, kau lembutkan” – 6 kali
“ Ya Allah, kau lembutkan hati…….bin/binti….. – 1 kali
Amalan ini juga boleh digunakan untuk mengembalikan orang yang melarikan diri dari rumah atau membuka hati anak yang malas belajar dan melembutkan hati pasangan samada suami atau isteri.


Doa melembutkan hati anak anak

Posted by pakcikli00 di 29 November 2010
DOA PELEMBUT HATI
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اصْبِرُواْ وَصَابِرُواْ وَرَابِطُواْ وَاتَّقُواْ اللّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ
Maksud ayat:-
200 . Hai orang yang beriman! Bersabarlah kamu dan kuatkanlah kesabaran kamu, dan bersedialah serta bertakwalah kepada Allah, supaya kamu berjaya.
Bacaan dalam huruf rumi:-
1. Yaaaa Ayyuhalladziina aamanuszbiruu waszaabiruu waraabithuu wattaqullaha la’a'llakum tuflihuuuun.
(Ayat 200 Surah Al Imran)
Ayat terakhir daripada surah Al Imran ini hendaklah dibaca ketika memasak/menyediakan makanan dan dihembus ke dalam makanan tersebut bertujuan untuk melembutkan hati anak-anak.
إِنَّهُ مِن سُلَيْمَانَ وَإِنَّهُ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِأَلَّا تَعْلُوا عَلَيَّ وَأْتُونِي مُسْلِمِينَ
Maksud Ayat :-
Sesungguhnya surat itu, dari Sulaiman dan sesungguhnya (isi)nya : ‘Dengan menyebut nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang. Bahawa janganlah kamu sekelian berlaku sombong terhadapku dan datanglah kepadaku sebagai orang-orang yang berserah diri”.
Bacaan dalam huruf rumi:-
2. Innahuu min sulaimaana wainnahuu bismillaahirrahmaanirrahiiiim. Allaa ta’luu a’layya wa’tuunii muslimiiiin.
(Ayat 30-31 Surah AnNaml)
Ayat ini dibaca dan dihembus ke muka atau ke arah orang yang dimaksudkan secara berdepan. Ayat ini adalah untuk mengatasi masalah anak-anak yang tidak mendengar kata, tidak hormat kepada ibubapa dan sebagainya.

Dikirim dalam Uncategorized | 1 Komen »

Doa Pelembut Hati Manusia

Posted by pakcikli00 di 29 November 2010

DOA PELEMBUT HATI

Doa asas yang digunakan untuk melembutkan hati seseorang ada kaitannya dengan peristiwa sejarah Sayyidina Umar, iaitu ayat yang dirampas oleh Sayyidina Umar daripada adiknya. Bila ayat ini dibaca, hatinya terus menjadi lembut lalu memeluk Islam (Ayat tersebut adalah ayat 1-5 surah Taha)
Di antara bahan-bahan ciptaan Allah yang paling keras di dunia ini ialah besi tetapi dapat dilembutkan oleh Nabi Daud a.s. Doa yang ada kaitannya dengan Nabi Allah Daud inilah yang digunakan sebagai kombinasi dengan doa pelembut hati
Mengikut aturannya, bacalah:
Baca surah Al-Fatihah
Al Fatihah……………..
Baca Ayat di Bawah:
Lauanzalna hazal qurana (nama orang/diri)…………………..akhir
Baca ayat 1-5 Surah Taha
(di bawah hanya disertakan maksud – baca ayat asalnya tanpa tarjim)
1. Thaahaa.
2. Kami tidak menurunkan Al Quran Ini kepadamu agar kamu menjadi susah;
3. Tetapi sebagai peringatan bagi orang yang takut (kepada Allah),
4. Yaitu diturunkan dari Allah yang menciptakan bumi dan langit yang Tinggi.
5. (yaitu) Tuhan yang Maha Pemurah. yang bersemayam di atas ‘Arsy.
Kemudian baca doa pelembut hati di bawah
“Allahumma laiyinli qalbahu, laiyinta li Daudal hadid”
“Ya Allah, lembutkanlah hatinya sebagaimana Kamu melembutkan Daud (akan) besi”
Kemudian tiupkan ke air
Doa di atas boleh digunakan untuk semua orang yang keras hati, sentiasa melawan dan tidak menurut kata. Ini termasuklah untuk melembutkan diri sendiri. Untuk kegunaan diri sendiri, letakkan tangan kanan di dada iaitu di bahagian hati dan baca doa di atas. Kemudian tarik nafas perlahan-lahan hingga habis dan lepaskan. Untuk kegunaan orang lain, ketika membaca doa, letakkan tangan kanan di dada iaitu di bahagian hati orang yang meminta pertolongan tadi. Bagi orang yang meminta doa pelembut hati melalui wakil, air diberikan untuk diminum.
* di ruangan (nama)……..letakkan nama orang yang hendak dilembutkan hati / diri sendiri
Sumber : Sebahagian daripada RAWATAN PESAKIT MENURUT AL-QURAN DAN AS-SUNNAH, Dr Amran Kasimin, Prof Dr. Haron Din


Ilmu Penunduk Pengaseh ayat surah Yasiin

Posted by pakcikli00 di 29 November 2010
“Innama amruhu izaa aradasyay-an an yaquula lahu kun fayakuun”
Banyak lagi kelebihannya ayat tersebut ia boleh dijadikan sebagai pengasih, menundukkan meminta hutang daripada seseorang, ingin meminjam wang jika dalam kesusahan. Dan sebagainya.
Ini salah satu contoh bagaimana mempergunakan ayat tersebut diatas jika anak anda atau isteri/suami anda degil / keras kepala tidak mahu dengar kata maka sebaiknya kita lakukan upaya ilahiyah sebagai berikut :
1. Setelah selesai anda mendirikan setiap solat (sembahyang 5 waktu) bacalah ayat diatas sebanyak 7 kali.
2. Lakukan sebanyak 7 hari setiap waktu sholat berturut-turut anda boleh mulainya dari mana-mana waktu sembahyang yang anda mahukan. Dengan catatan tidak boleh tingal sholat sewaktupun dalam 7 hari.
3. Setelah selesai 7 hari tersebut anda bacalah pula ayat diatas sebanyak 7 kali
kemudian anda tiupkan pada yang dihajati (isteri/suami/anak) seboleh-bolehnya
ditiupkan pada arah muka sama ada semasa sedar ataupun tidak sedar dan semasa anda membacanya hendaklah anda niatkan hajat anda terhadapnya ketika samapi pada ayat “kun” (lihat pada kun bertanda hitam yang telah saya merahkan diatas)
4. Kemudian anda ulang lagi membaca ayat lsebanyak 7 kali, selepas sembahyang 5 waktu lagi seperti No 1 dan 2 diatas. Untuk memastikan ianya
menjadi atau terkabul buatlah sebanyak 7 kali pada orang tersebut dan diulangi sebanyak 7 kali.
5. Kadang-kadang dengan sekali buat sudah pun menjadi akan tetapi kadang kala kita perlu buat sebanyak 7 kali untuk memastikan hajat kita di tunaikan.

Dikirim dalam


9 Pesan Rasulullah saw supaya doa mustajab


1. Anas bin Malik meriwayatkan bahawa Rasulullah bersabda: “Doa antara azan dan iqamat tidak1. Anas bin Malik meriwayatkan bahawa Rasulullah bersabda: “Doa antara azan dan iqamat tidak akan ditolak.” akan ditolak.”
2. Sesungguhnya Rasulullah bersabda: “Allah akan turun ke langit dunia setiap malam iaitu sepertiga malam yang terakhir, seraya berfirman: “Sesiapa yang berdoa kepada-Ku, maka aku akan menerima permintaannya dan sesiapa yang meminta keampunan daripada-Ku maka Aku akan mengampuninya.
3. Abu Hurairah meriwayatkan bahawa Rasulullah bersabda: “Tiga orang yang tidak ditolak doanya iaitu pemimpin yang adil, orang berpuasa ketika dia berbuka dan orang yang dianiaya. Allah mengangkat doa-doa itu ke awan dan pintu-pintu langit dibuka.”
4. Ibnu Abbas meriwayatkan bahawa Rasulullah bersabda: “Aku dilarang membaca al-Quran ketika sujud dan rukuk. Waktu yang paling dekat antara hamba dan Tuhan-Nya adalah ketika sujud, maka perbanyakkanlah doa ketika itu.”
5. Hadis Abu Hurairah r.a, Nabi s.a.w bersabda: “Jika kamu mendengar ayam jantan berkokok, pohonlah kurnia daripada Allah kerana sesungguhnya binatang itu melihat malaikat. “Jika kamu mendengar keldai memekik, pohonlah perlindungan daripada Allah daripada godaan syaitan kerana binatang tersebut melihat syaitan.”
6. Ubadah bin As-Shamit berkata bahawa Nabi Muhammad s.a.w bersabda: “Sesiapa yang bangun pada malam hari dan mengatakan atau berdoa, doanya akan dimakbulkan. “Apabila beliau berwuduk (dan mengerjakan solat malam), solatnya akan diterima Allah.”
7. Ata bin Abi Rabah berkata: “Telah sampai padaku bahawa Rasulullah bersabda: “Sesiapa yang membaca surah Yasin pada permulaan hari maka segala hajatnya akan dipenuhkan.”
8. Hadis daripada Abu Hurairah, Rasulullah bersabda: “Doa seseorang itu akan dikabulkan selagi dia tidak terburu-buru menyebabkan dia berkata: ‘Aku berdoa tetapi tidak dimakbulkan.’
9. Hadis daripada Abu Hurairah: Rasulullah memperkatakan mengenai hari Jumaat. Lalu baginda bersabda: “Pada hari Jumaat itu ada suatu saat. Bila mana seorang Muslim dapat menepatinya dalam keadaan sedang berdoa, memohon sesuatu daripada Allah, pasti dia akan dianugerahkan apa yang dipohonnya itu.”

Dikirim dalam 

Doa dan zikir cepat dapat jodoh

Posted by pakcikli00 di 29 November 2010

Jodoh memang rahasia Allah.Agar mudah jodoh tentu harus dekat dengan Allah dengan usaha dan doa.Berikut ini ada bebrapa nasihat dari ulama.

1. Perbanyak Teman
Dengan teman yang banyak,informasi makin mudah didapat.agar banyak teman carnya harus dengan banyak silaturahmi
semoga dengan banyak silaturahmi kita di mudahkan jodohnya.
2. KENALI AKHALAK
Nah kalo ada gambaran jangan buru-buru memutuskan.Pastikan calon tersebut harus sekufu’ (serasi ). Ukurannya apa?Rosul memberi standar :
” Wanita dikawini karena empat hal : karena hartanya ,karena keturunannya ,karena kecantikannya, dan karena agamanya. Maka hendakalah kamu memilih karena agamanya (keislamannya).sebab kalo tidak niscaya kamu akan celaka.” ( HR.BUKHARI-MUSLIM)
3. KUASAI ILMUNYA
Setelah pilihan didapat,kita pun harus punyan persiapan untuk membuina rumah tangga.Pertama, kuasai ilmu tentang membina rumah tangga. kedua, banyak bertanya kepada teman atau tetangga yang sudah berumah tangga. ketiga ,menata hati
( niat ) untuk menikah semata-semata mencari ridha Allah SWT . Keempat , sudah bekerja , apapun yang penting halal . Sebagai ikhtiar untuk meghidupi keluarganya meski belum banyak penghasilannya.
4. AMALAN DAN DOA
Para ulama salaf memberikan bimbingan doa yang bisa di baca supaya mendapatkan jodoh saleh \ salehah adalah
” Rabbana aatina fid dunyaa hasanah wafil akhirati hasnah…”
Doa ini dibaca 41 kali sehabis sholat lima waktu.
Agar kita tetap diteguhkabn dalam pilihan,jangan lupa bedoa dalam shalat,yakni shalat istikarah.Mohonlah keputusan terbaik dari Allah atas pilihan yang sudah kita ambil.selain itu istikamahkan juga doa:
” Yaa muqallibal quluubi, tsabbit qalbi ‘alaa dinika.”
artinya : ” Wahai dzat yang membolak-balikkan hati , teguhkanlah hatiku pada tali agama-MU,” ( HR.TIRMIDZI )
Semoga segala usaha kita selalu diridhoi ALLAH SWT. Amien.

Dikirim dalam 

Doa Pemanis WajahMaksud:
(Ingatlah peristiwa) ketika Nabi Yusuf berkata kepada bapanya ; ” Wahai ayahku! Sesungguhnya aku mimpi melihat sebelas bintang dan matahari serta bulan ; aku melihat mereka tunduk memberi hormat kepadaku.
{Yusuf: 4}
khasiat ayat ini:
* selalu disayangi oleh sesiapa sahaja
* wajah menjadi berseri-seri
* manis dipandang orang


Bismilah…Kaf Haa Yaa Ain Shood 25X Allahumma bikaafi kifaayatika ikfinii syarro nafsi wal kholqi ajma’in wa bihaa’i hidaayatika ihdinii wahdi lil kholqo ajma’in. wa biyaa’i yumnika yamminnii wa yammin liyal kholqo ajma’in wa bi ‘aini ‘inayatika a’inni wa shakhir lii ma’unatal kholqi ajma’inwa bishoodi shulhika ashlihni wa ashlih liyal kholqo ajma’inBihaqqi fa’syailun syaluukhiyya asyliikhuuthoo syakhuuthoo ya syaikh thoithowaal, shakhir liyal jinna wal insa, ya man yaquulu lisyai’in kun fayaa kun , kawwin kaf,haa,yaa,ain shood bisirri (laa illaahaa ilalaah 3X)wa shollallaahu alaa sayyidinaa muhammadin wa aalihi wa shohbihii wa sallam,walhamdullillahi robbil allammin.
Keampuhan doa ini akan mendapatkan kasih sayang dari seluruh mahluk baik manusia maupun jin.Baca secara rutin sehabis sholat shubuh dan ashar 1X. maka pada diri anda akan timbul daya pesona yang kuat, dan siapa pun yang memendang akan terpesona oleh daya tarik anda yang bagaikan magnet. tapi bagi non muslim cukup membaca seperti ini:
“wahai saudaraku Kaf Ha Ya Ain Shod yg berdiam di awan merah” bantulah aku……………………….(sebutkan hajatnya}
 
Top